اردک بسترما
Duck Basterma (Bastermaplo) یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است. بسترما به معنای دفن است. همانطور که محتویات این غذا درون مواد غذایی قرار داده می شود و دیده نمی شود. طرز تهیه آن معمولاً در یک گلدان تک نفره کوچک است که از تعداد افراد در ظروف جداگانه تشکیل شده است ، یعنی دقیقاً همان چیزی است که مزه آن را دوست دارد. ریشه اصلی این غذا باکوبای فعلی (همان باکو) است. این غذا از جمله غذاهای اصلی در شهرهای آستارا و اردبیل است و در فهرست ثابت این استان ها قرار دارد. سایر غذاهایی که دارای اسامی خاص هستند عبارتند از: Bat Banglink (Fakele Plus) ، Suriname Bat (برنج شور) ، Mebbus (بطری) و برنج کوفته (فلات).

 


.
عناصر
اردک متوسط: 1 قطعه
برنج: 4 فنجان
مغز گردو: 250 گرم
پیاز متوسط: 4 عدد
رب سیب زمینی یا رب انار: 1 قاشق غذاخوری
نمک: ضروری است
فلفل: ضروری است
زردچوبه: ضروری است
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه مقداری آب و دو عدد پیاز خرد شده و اردک را که شب قبل داشتیم با مقداری خمیر ترش (1 قاشق چای خوری ارد خمیر ارد کامل) داخل آب بریزید و نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزایید و روی حرارت قرار دهید تا نیمه ارد شود. .

گام 2
وقتی مقدار آب خیلی کم است (حدود نیمی از لیوان آب در گلدان باقی مانده است) ، پیازها را از گلدان جدا کنید.

مرحله 3
پیازهای دیگری را که ما کباب کرده ایم در ماهیتابه می گذاریم و بدون هم زدن آنها را در روغن سرخ می کنیم.

مرحله 4
بعد از خنک شدن پیاز ، مغز گردوها را آسیاب کرده ، خمیر ترش یا انار ، نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خوب ترکیب شوند.

مرحله 5
مخلوط حاصل را درون شکم اردک قرار دهید.

مرحله 6
برنج را تخلیه کرده و حدود یک سوم آن را درون قابلمه بریزید.

مرحله 7
سپس اردک را درون قابلمه قرار داده و برنج باقیمانده را روی اردک ریخته و در قابلمه می گذاریم تا روی حرارت متوسط ​​بپزد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بهترین زندگی Matthew ناب وردپرس سوالات ضمن خدمت شیوه های موثر تشویق و تنبیه در تعلیم و تربیت . آموزش اتودسک | شرکت اتودسک | نرم افزاهای اتودسک | کار اتوکد | نرم افزار اتوکد مزدور